Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

The Phantom of the Opera

Igår såg jag att The Phantom of the Opera gick på tv samma kväll så jag tänkte att jag lika gärna kunde se den då jag ändå lovat några andra personer att se den.

Jag kan säga att det inte var den bästa film jag sett, faktiskt lite långtråkig enligt mig. Visst jag gillar att se musikalfilmer, men detta är nog den sämsta av de alla jag sett.

Iaf den handlar om en opera där det sägs bo ett spöke. Detta "spöke" är Fantomen som har guds sångröst men djävulens ansikte (kan man la säga). Han faller för Christine som är balletdansös/körare och fångar in henne med sin röst. Christine däremot är rädd att mista sin nygamla förälskelse med barndomsvännen Raoul som gör allt för att hjälpa henne.

Eftersom jag inte kan kalla The Phanton of the Opera min favorit direkt så vet jag inte rikigt mer vad jag ska skriva om den. Men i stort sett handlar det om det som jag skrivit om här ovan, i kort version. Men jag kan ändå tipsa er om att se den om ni vill :)


Kommentarer
Postat av: MJ

Är du go eller?! Den är ju fantastisk! :-o

2009-05-24 @ 21:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0