Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Mitt lov

Det har vart dött här ett tag. Har inte orkat skriva något men tänkte att det kanske är dags att skriva lite om vad jag gjorde på lovet..
I stockholm så var jag och Älsklingen inne i centrum och åt på någon italiensk restaurang, kollade på filmen "UP" i 3D, var på cosmonova och kollade på "Forsäventyr i Grand Canyon" eller nått sånt liknande. Var på tebban (eller vad det nu hette). Och när vi inte gjorde detta så kollade vi på väldigt många filmer! Super härligt att träffas igen och hoppas att vi ses snart igen :)
I malmö så hade jag och mamma en riktig shoppardag! Klockan 12 stack vi till Èntre för att några timmar senare (och några hundralappar fattigare) åka till den nya IKEA på Svågertorp. Vid halv 7 var vi hemma igen. Men hade det jätte kul :).
Det var väl det hela i stora drag. Idag efter skolan hade jag tänkt gå till körskolan och göra några tester på datorn.. Om jag orkar. Är super trött x) Men får se när jag slutar.
Vad ska man göra nu då? Sitter visserligen och försöker fundera ut en produktreklam eller vad det var (jag är lite lost) men jag kommer inte på nått :/. Ajja, får fundera vidare medan jag surfar runt och tråkar.. i en timme eller en och en halv timme till..
Ha det gött :)

Kommentarer
Postat av: matilda

händer något kul ikväll då? hoppas i varje fall att du får en kanon awesome kväll!

2009-11-04 @ 16:08:16
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Linda

Kika gärna in i min webshop http://www.beautyinsideout.se

2009-11-04 @ 18:51:53
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Jag håller helt med - det är kul att resa runt - oavsett om det är i sverige eller någon annanstans. bara komma iväg ger en kick av liv.

2009-11-05 @ 09:05:36
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Emma..

UPP är as kul!! :D

2009-11-06 @ 20:36:47
Postat av: Sara

Svar till Emma: JAAA Det är den :D:D !

2009-11-08 @ 16:48:23
URL: http://saarandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0