Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Balen och lite studentvecka-information

Jaha, är verkligen inte alls sugen på att blogga just nu. Kanske ni märker på min dåliga uppdatering? Men jag tänkte att jag skulle ändå smyga in ett litet inlägg och lägga upp en bild från balen när jag ändå är här och checkar läget.

Det har vart sjukt härligt väder i veckan. Igår var solen framme och alla studenter var på stranden och hade Gymnasial. Dvs, staffetter. Sjukt kul, fram till dess att man märker att man blivit sjukt bränd över armar, axlar skuldror m.m lite i ansiktet med. Känns härligt. Liknar en rödblekt tomat typ. Inte alls trevligt. Ni vet säkert hur det är att ha en hemsk solbränna? Men jag hade iaf trevligt. Imorgon blir jag en nybakt STUDENT. Fett nice! Längtar.

Skulle igentligen vara med klassen just nu, fast sa att jag skulle städa.. men så hamnade jag här istället. Så jag får ta och skriva klart här nu och börja städa så jag kan joina klassen sen när jag får reda på var dom är. Här nedanför kommer visst två bilder på mig och Jocke när vi gick på röda mattan. Den första bilden har pappa tagit och den andra bilden har en av Jockes kompisar tagit.


Kommentarer
Postat av: Eleonor

SV: Precis! tycker ju det....och, jag är ju ditt största fan ; )<3

2010-06-09 @ 11:13:26
URL: http://www.eleonorsl.wordpress.com
Postat av: Cecilia

Skitsnygga var ni :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0