Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

En dag händer de omöjliga (?)

Jag har varit med i tidningen en gång förut. Det var när jag föddes, utan bild ofc. Annars har jag alltid lyckats komma utanför bild när kameran varit i närheten. Men igår lyckades jag inte hoppa iväg från kameran - även om jag inte har undvikit det innan men ändå. Iaf, var med i tidningen idag. De jag träffat idag som har fått en chans att se tidningen har kommenterat "vilken fin bild på dig i tidningen". Jag fick se tidningen först efter lunch, för någon halvtimmesedan. Som tur är så finns inte bilden på nätet - har redan kollat. :)
Men idag var dagen då jag för första gången kom i tidningen. Har redan vart med på nyheterna i TV4 (hallands nyheter eller vad det heter) men det var för många årsedan. Typ när jag gick i 7 eller 8an, när jag hade en sådan förfärlig look. Tur att ingen vet att det var jag XD. Men men, vad är kvar? Radio? Knappast troligt att jag kommer vara med där, tror inte jag vill heller.. Haha. Nej tack. Bakom kamera och mic kan jag gärna stå och posera men inte framför.

Kommentarer
Postat av: Eleonor

SV: Härligt! den verkar skitbra,:)<3



Ska checka tidningen nu bara för det ;)

2010-03-12 @ 13:56:40
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Eleonor

Jättesöt bild ju! :O<3

2010-03-12 @ 14:00:20
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Eleonor

SV: Klart du kan :)

2010-03-14 @ 13:55:57
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Eleonor

SV: Hej hun! :)<3



Åh, jag minns inte? haha xD

2010-03-15 @ 12:38:36
URL: http://www.peleonor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0