Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Sol, sol, strålande sol... nej, vänta, är inte det en jullåt igentligen? (byt ut sol mot jul)

Fasen vilket härligt väder det är idag :D. Solsken och lite lite blåst. Direkt när jag kom hem från skolan satte jag mig faktiskt ute i på trappan och fikade lite.. innan molnen kom så jag fick gå in igen. Men nu ser jag att solen har kommit tillbaka så jag ska skynda mig ut igen. Är en äkta blekfis. Måste få lite brunare hy nu när det snart är dax för både bal och student. Varje minut i solen räknas!

Haha, en humla krockar hela tiden mot fönstret.. Han vill nog in den stackarn. Nej det får han inte, knacka på dörren om du vill komma in annars får det va. Fick typ ögonkontakt med denna fina lilla huma med :S.

Imorgon är världens bästa dag. INGA LEKTIONER. Ska ändå ner till stan för att testa min balfrisyr halv tolv. Men sen kvart i ett så sticker jag till Barbro och tsm åker vi ner till Skogstorp och hoppar på en buss tillsammans med Emma och Nissan och en bunt andra små små flickor och åker till LISEBERG. Längtar :)

Nu kallar solen på mig. Hoppas allt är fint mer er. Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0