Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Lite av varje

Jaha, det var nog ett tagsedan jag skrev. Var väl precis innan studentfesten om jag inte minns helt fel? Den var.. helt okej. Skulle vart roligare om typ Nissan eller någon av mina vanliga kompisar som jag brukar gå ut med var med.. men dom är ju inte studenter så jag fick nöja mig med att umgås med klassen på förfesten och sen med Alicia och Linda när vi väl kommit till bratt. Men det klagar jag inte över, det var kul, iaf tills Alicia och Linda stack hem.

Malmö då? Jo, det var faktiskt lite roligare än vad jag hade väntat mig. Var på stan några timmar precis när vi kommit fram och innan vi stack till Sydsvenskan live. Helt okej där, kollade på "bio" som de kallade det. En halvanimerad film som de klippt ihop för att visa hur det går till på tidningen/tidningar. Sen fick vi spela det där spelet som man alltid får spela när man besöker en tidning. Jag och min grupp som bestod av Emelie, Lovisa och Lulle kom sist x). Efter detta åkte vi till vandrahemmet vi skulle på bo. Trevligt ställe det där. Typ centrum. På fem minuter så var man vid Triangeln och utanför fönstret i det rum där jag, Sofie J och Jannike bodde i, kunde man se stadsteatern. Under kvällen så stack vi ut och åt. På Gustav Adolf, en restaurang, bar och cafe. Riktigt gott var det. Efter det så stack vi till Möllan och hängde på en pub som jag inte kommer ihåg vad den hette.

Andra dagen i malmö.. ja, då fick vi gå på museeum och så bjöd lärarna på lunch för att vi dagen innan klagat över att de inte ville äta med oss x). Snällt av dom :). Efter det fick vi vara i stan yttligare någon timme innan vi skulle hem igen. Kom hem halv fem tror jag.

Hm, samma dag, alltså i fredags. På valborg, så stack jag till Vessige och träffade Eleonor :D. Skit skoj var det att se henne igen. Vi var hos hennes bror i typ max fem minuter innan vi stack till hennes andra bror och hängde där den mesta tiden av kvällen. Roligt roligt :). Vid ett tiden tog vi bussen hem. (har bilder, men orkar inte ladda upp dom. Om ni är vän med mig på FB så hittar ni några av bilderna där :).

I lördags jobbade jag i 8-9 timmar. När jag slutade stack jag och Cecilia till gymmet och gymmade i någon timme. Inte så effektivt dock då jag var trött och lite bakis och hon förskyld. Men vi fick gjort lite övningar iaf :)

Det var meningen att jag skulle sticka ut med kusinen min och Liza denna kvällen. Men då ingen av oss orkade så blev det inte. Istället planerade jag en lugn hemmakväll framför tv/dator. Men nej då. Det finns visst fler som vill ut denna kväll och vill ha med mig. Så jag stack ut iaf. Trevligt var det, fann nya vänner :) Härligt.

I dag då? Två prov avklarade. Matte och NP engelska. Känns skönt. Nu har jag ett prov på onsdag (och glömde papprerna hemma så det är därför jag sitter här och tråkar ut er med allt jag har vart med om).

Nu har jag nog skrivit det mesta om vad som hänt och jag hoppas att ni inte somnat eller lämnat sidan av uttråkning. Kände bara att jag ville dela med mig av mina tokiga dagar som inte kommer hända igen (dvs  jag ska inte festa så många dagar i rad igen)
Hoppas ni mår bra. Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0