Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Fattig, fattigare, fattigast.

Iförrgår eller dagen innan det var jag ju i Ullared för att inhandla en ny tv, vilket jag gjorde men när jag kom hem men den sa pappa att det var FEL sort. Jag ska ha en LED-TV inte en LCD-TV som jag råkade köpa. Så jag fick snällt åka upp till ullared igen och byta. Slösa ännu mera pengar. Men nu har jag en LED-TV iaf.

Varför jag inte fick ha LCD-TV? Jo, pappa anser att en LED-TV drar mindre ström. En LCD-TV drar mer ström en tjocktv vi har där uppe - om detta är sant eller ej vet jag inte för jag kan inget om tv-apparater och dess ström-funktioner.

Men jag hoppas på att denna blir lika bra ändå. Nu är jag fattigare än någonsin då jag även köpt present till min älskling. Typ 100 spänn löst eller nått sånt X) (har fått för mig att jag ska leva på 1000 spänn/månad, och det inkl. nöje, ev. egen mat, kosmetika, kläder och sånt. Tror jag får öka till 1500kr/månaden - nästa månad om det inte händer nått speciellt innan mars månad är slut. Haha.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0