Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Nu j*vlar ska det tränas!

Jag har länge gått och försökt börja träna aktivt. När man gick i skolan hade man ju idrott minst 2 ggr i veckan och på den tiden var jag så flitig att jag dansade, red och spelade basket - vilket avlöste varandra så jag höll inte på med allt under samma tidsperiod (slutade jag med ett började nästa osv). Sen i 3an på gymnasiet när man slutade med idrotten blev det att man slutade med alla aktiviteter också. Jag och en kompis gjorde ett halvhjärtat försök med att gymma. Vi höll på i ett år men sen sluta vi.
 
Idag står jag här och stampar med fötterna för jag känner mig alldeles för lat för mitt egna bästa. Så när cheferna på jobbet beslutade i våras att skaffa oss anställda en personlig tränare tändes ett ljus för mig som sa nått i stil med "nu är det din tur att komma i form igen". Jag gick på 4 av 15 träningstillfällen. 
 
Nu under sommaren har jag försökt vara ute och röra på mig mer - men misslyckats - visst har jag rört mig mer än innan men inte mer än vad jag skulle vilja.
 
Så nu har jag bestämt mig för att träna på ett eller annat sätt varje dag i Augusti månad. Från dag 1 till dag 31. Och med det så ska jag inte trycka i mig godis, kakor, glass, alkohol eller något annat onyttigt. Jag ska tom. testa på 5 2 dieten. Man äter 5 dar i veckan och fastar 2 (frivilliga) dagar i veckan.
Och självklart om det känns bra efter 4 veckor så kommer jag fortsätta men har inte bestämt mig än hur träning/mat skulle se ut då. 
 
Så jag kommer skriva en liten träningsdagbok mest för mig sjäv så att jag kan se mina egna framsteg. Och mitt mantra ska bli; Ta en dag i taget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0