Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Working 9 to 5.

Jag tycks gilla långa arbetspass. Häromdagen jobbade jag ca 14 timmar. Idag blir det 12. Då var det i kassan och idag är det på golvet. Jag vet inte vad som är mest tröttsamt. Att stå hela tiden och lyfta varor. Eller att le och säga hej och göra exakt samma rörelser hela tiden och känna sig som en robot?

Vilket som så är det skönt att jobba lite på golvet ibland för att sträcka på benen så att säga. Även för att få lite bättre kunskap om var alla varor ligger någonstans.

Förr riktigt hatade jag att gå upp tidigt, jag var med andra ord en riktig kvällsuggla. Nu, i dagens läge, kan jag vara precis tvärtom. Det är rätt skönt att stiga upp tidigt. 4 tiden kanske är lite tidigt men då när solen tittar fram typ vid 6-7 tiden. Då är det riktigt mysigt tycker jag.

Nähä får ta och göra mig klar till jobbet. Ha det gött :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0