Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Flyttlass

Idag går de stora möblerna bort till nya lägenheten. Så idag när jag ska iväg till jobbet går jag ifrån den gamla lägenheten, sen när jag slutar kommer jag hamna i den nya lägenheten för att sova. Hehe, konstigt ändå. Vakna på ett ställe och somna sen på kvällen på ett annat. Att allt kan gå så fort.

Smågrejerna har vi redan flyttat iväg, det mesta iaf. Vi har fortfarande en hel del smågrejer kvar. Men det tar vi troligen på torsdag, samt städning. Förhoppningsvis är vi klara till torsdag kväll så man kan lämna nycklar och sånt till den nya hyresgästen redan då.

Pappa var här igår en liten snabbis och hjälpte till att ta ner vårt bort (som satt fastskruvat i väggen) och tog även ner teven från väggen. Lamporna tar vi ner idag eller imorgon. Eller.. inte jag, det får bli pappa och pojkvännen :).

Man känner sig lite handikappad nu när man inte har bil. Man skulle vilja åka iväg med grejer till den nya lägenheten, men lite svårt att göra det när man bara har ben och en cykel att tillgå. Ajja, får vänta till imorgon ^^.

Om ungefär en timme ska jag in till stan och fika med en gammal arbetskamrat som har kommit på någon affärside med en av hennes kompisar och tyckte att jag kunde vara med och hjälpa till. Jag har ingen som helst aning vad det är, de ville träffas på en kaffe och prata om detta med mig. Har hört rykten om att det är nått om att sälja, men jag vet inte. Kan återkomma om detta ^^.

Nu ska jag ta och fortsätta med lite plock innan jag måste bege mig mot stan :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0