Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

I'm back in buisness!

I fredags var min första dag tillbaka på jobbet på 3 veckor! Hade en skön träningsvärk under lördagens arbete och när jag kom hem var jag helt slut. Under söndagen var iaf träningsvärken över vilket var tur, men tro mig, jag sov i minst 12 timmar. Trött? Japp det kan man mist sagt säga att jag var. Har inte gått upp tidigt på ett tag och så kommer två dagar jag måste gå upp innan kl 7 på morgonen xD. Men jag överlevde helgen och nu har jag en veckas arbete framför mig.

Senast jag skrev hade jag bara en vanlig rejäl förkylning som jag hoppades skulle gå över soppas mycket att jag kunde hänga med mina arbetskamrater över till Danmark och roa mig över en helg. Dock blev det inte så för dagen innan vi skulle åka åkte jag själv på en öroninflammation och fick ligga hemma i feber och olidligt ont i örat samma helg. Inget Danmark för mig. Öroninflammationen gick över på någon vecka, men hade fortfarande ont i örat och kunde knappt höra vissa dagar. Andra dagar kunde jag vara jättekänslig mot ljud. Jag testade ändå att jobba en dag men fick gå hem efter tre timmar för det var för mycket ljud runt omkring.
Men nu är jag tillbaka. fortfarande med lock i örat men jag hör iaf någorlunda bättre och tål ljudet iaf. Och det känns skönt att få komma tillbaka till vardagen igen får jag säga.

Ang. min träning och diet så ska jag se om jag ska börja på den nästa vecka redan. Dieten kan jag börja på men det beror lite på hur jag känner nästa vecka om jag vågar börja på träningen... Återstår att se.

Jag hoppas att ni mår bra och slipper långdragna förkylningar och öroninflammationer och allt annat man kan få. Ha de ! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kram från Mamma

2013-10-29 @ 20:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0